Om


moonlace – living on Earth – creating – personal style

Moonlace

Mit navn er git mihri og jeg står bag smykke brandet moonlace.

Den kreative kraft har altid været en stor del af mit liv.

I dag bor og lever jeg tæt på havet ved den NordSjællandske kyst i Danmark.

Jeg tilbringer megen af min tid ude i mit organiserede vildnis af en have og har mine omtrent daglige ture på stranden, hvor jeg finder ro og plads til mine trommerejser.

Det er ofte her ny inspiration finder sin vej til mig.

Velkommen til mit univers

Jeg er autodidakt smykkemager.Jeg arbejder i de fleste metaller og jonglere med ædelsten og perler, i et råt og feminint udtryk. Smykkerne har, altid en lille eller stor historie, som ofte hænger sammen med den spirituelle kvalitet de anvendte sten eller perler er forbundet med. Kvaliteter som vi tiltrækkes af, især når de er utilstrækkeligt repræsenteret i vores liv, her er der støtte at hente, som tilmed gør livet smukkere. Legen med materialer, farver og strukturer er det, der bringer smykket til live.

Jeg har for længe siden været i lærer hos en stor mester, som lærte mig, at bruge hvad dagen tilbød mig.

Mit univers er en total oplevelse. Alt hvad jeg omgiver mig med afspejler denne leg med mulighederne, som dagen tilbyder.

I en verden hvor vi vitterligt har alt, hvad vi behøver, tager jeg udgangspunkt i at skabe eventyret, ud af det som er tilgængeligt. Så her finder du ingen seriefremstillede designs, alt har sit eget unikke udtryk.

Jeg sælger mine designs i private salgssalons, via min Instagram profil, moonlace.dk og fra shoppen her på siden. Det er også muligt at besøge moonlace studio i Gilleleje, se vejledning i menuen.

Jeg byder dig indenfor og håber du vil lade dig inspirerer.